EUROFINS AGRO TESTING

Werken bij Eurofins Agro Testing is werken aan ‘groeiend inzicht’. Eurofins Agro is informatieleverancier en kennispartner voor akker- en tuinbouwbedrijven, de melkveehouderij en glastuinbouwsector. Samen helpen we ondernemers in deze sectoren belangrijke gegevens te verzamelen en de juiste verbanden te leggen, zodat ze inzicht krijgen in onder andere bodem- en gewasgezondheid, bemesting en voederwaarde. Dat doen wij door middel van vakkundige monstername, innovatieve analyses en helder advies.

Met de groei van de wereldbevolking neemt ook de vraag naar voedsel toe, waardoor de grenzen van de aarde direct in zicht komen. Werken bij Eurofins Agro Testing betekent dat je producenten van voedsel (en siergewassen) in staat stelt om binnen hun bestaande mogelijkheden meer producten en/of producten van betere kwaliteit te produceren. Samen dragen we bij aan een leefbare wereld. Eurofins Agro Testing is een belangrijke schakel tussen wetenschappelijke kennis en de agrarische praktijk. Werk jij mee aan groei en inzicht?

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque tempus sapien risus, viverra vulputate neque commodo a. Nullam suscipit id magna vel scelerisque. Donec in purus in eros viverra pharetra. Vivamus sit amet congue urna, vel egestas risus.

Maak job search agent aan
Contact

Eurofins Netherlands

Michiel Prins
Talent Acquisition Manager
+31 6 44835778
michielprins@eurofins.com  

© Copyright 2019 Eurofins Nederland’, All right reserved.
Eurofins Nederland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.