EUROFINS BIOPHARMA SERVICES & PRODUCT TESTING

Eurofins BioPharma Product Testing
 

Werken bij Eurofins BioPharma Product Testing betekent werken bij een ambitieuze service organisatie met een grote diversiteit aan (bio)chemische en microbiologische projecten.  Als één van de weinige organisaties in Europa kunnen we als kwaliteitslaboratorium wereldwijd oplossingen bieden. We provide solutions. Help jij ons naar de top? 

Als je gaat werken bij Eurofins BioPharma Product Testing Nederland kom je terecht in een snelgroeiend bedrijf op het gebied van contract testing en GMP-manufacturing diensten voor de Life Sciences Industrie. Het bedrijf is de moedermaatschappij van vier onderliggende laboratoria in Nederland, die grotendeels zelfstandig hun klanten bedienen.
De combinatie en samenwerking van deze verschillende laboratoria maakt Eurofins BioPharma Product Testing Nederland sterk in de (bio)farmaceutische industrie. Door de samenwerking binnen Eurofins BioPharma Product Testing Nederland maakt het mogelijk om krachten te bundelen en expertise verder uit te bouwen. Je werkt met meer dan 150 collega’s die allemaal hun eigen vakbekwaamheid hebben op de diverse facetten binnen de organisatie. Bij Eurofins BioPharma Product Testing Nederland beantwoord je meer dan een directe vraag. We denken verder, adviseren en bieden oplossingen. Met de professionele kennis binnen onze bedrijven kunnen we aan bijna iedere vraag van onze klanten voldoen. Binnen Eurofins BioPharma Product Testing Nederland worden eigen technieken en indien nodig specifieke analyse methoden ontwikkeld. We willen als organisatie blijven groeien om zo onze kennis te vergroten. Hierdoor bieden we in de toekomst niet alleen mogelijkheden voor de klanten, maar ook voor onze werknemers. Wil jij werken in een groeiende organisatie die zich klaarstoomt voor de toekomst?


Eurofins BioPharma Services 
 

Eurofins BioPharma Services is een eersteklas Contract Research Organization (CRO) werkend met farmaceutische, chemische, biotechnologische, medische hulpmiddel- en cosmetica klanten. Deze groep bestrijkt de gehele keten van de ontwikkeling van geneesmiddelen dankzij een internationaal netwerk van laboratoria en het testen van eenheden met een wereldwijd bereik, uniforme QA systemen en diensten van hoge kwaliteit.

Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque tempus sapien risus, viverra vulputate neque commodo a. Nullam suscipit id magna vel scelerisque. Donec in purus in eros viverra pharetra. Vivamus sit amet congue urna, vel egestas risus.

Maak job search agent aan
Contact

Eurofins Netherlands

Michiel Prins
Talent Acquisition Manager
+31 6 44835778
michielprins@eurofins.com  

© Copyright 2019 Eurofins Nederland’, All right reserved.
Eurofins Nederland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.